In 2023 organiseert het G.J.V.W. Schiedam voor de 34e keer een wintersportvakantie. We vertrekken op vrijdag 20 januari 2023 en komen op zaterdagavond 28 januari weer terug. Net als vorige keren verblijven in het sfeervolle en gezellige hotel van de Familie Kirchberger, Hotel Fischerwirt*** am Achensee in Achenkirch, Oostenrijk. Net als vorige keren verblijven in het sfeervolle en gezellige hotel van de Familie Kirchberger, Hotel Fischerwirt*** am Achensee in Achenkirch, Oostenrijk. Wil je foto’s zien van de vakantie bekijk dan het fotoboek van de laatste vakantie.

In dit hotel hebben we een reservering gedaan voor 25 personen verdeeld over 1, 2 en 3 persoonskamers op basis van half pension, elke ochtend is er een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds is er de keuze uit een 3-gangen menu. De kamers zijn voorzien van tv, radio, kluisje en een badkamer met bad en toilet

De omgeving
De Regio Achensee ligt ongeveer 30 kilometer ten noordoosten van Innsbruck. Het meer heeft een oppervlakte van 6,8km (9 kilometer lang en 1 kilometer breed, en is het grootste meer in Tirol. De dorpen Maurach en Pertisau aan de Achensee vormen samen met de andere dorpen in de omgeving de Wintersportregion Achensee. In totaal heeft het gebied meer dan 50 kilometer pistes met in het midden het prachtige bergmeer. Het skigebied Christlum bij Achenkirch biedt met 25 km piste voldoende uitdagingen

Voor wandelaars loopt er een mooie weg langs de Achensee, die je van Maurach naar Pertisau leidt. De wandelpaden gaan door een prachtig stuk natuur met vele bezienswaardigheden. Achensee heeft een prachtige omgeving waar u al wandelend van de natuur geniet.
Voor langlaufers is de regio ook zeer geliefd. Ruim 200 kilometer aan langlaufloipes slingeren zich een weg door het prachtige winterlandschap

Wat kan je allemaal doen?
Ook dit jaar is er weer de keuze tussen:
Wandelen, Langlaufen en Skiën. Op het inschrijfformulier kan je aangeven voor welk onderdeel je kiest. Voor iedereen die nog nooit op de latten heeft gestaan, en zich nu inschrijft voor wandelen, is er de mogelijkheid om dit ter plekke eens te proberen. Laat ons dit wel even weten.

Wat kost het?
– Wandelen € 819,00
– Langlaufen € 859,00
– Skiën (gevorderd) € 959,00


Er zijn een beperkt aantal 1 eenpersoonskamers beschikbaar, indien je hiervan gebruik wilt maken moet dit op het aanmeldingsformulier vermeld worden. Voor deze kamers geldt een toeslag van 90 euro. Indien je niet kiest voor een 1 eenpersoonskamer, deel je een kamer met één of meerdere mensen.

Corona
Welke regels op het moment van de reis gelden, weten we niet. Iedereen moeten zich aan de actuele corona regels houden. De actuele Coronaregels zijn te lezen op www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies

Inschrijven
Ben je ouder dan 14 jaar en zelfverzorgend en wil je ook mee met deze leuke en gezellige wintersportvakantie download dan het inschrijfformulier en stuur deze zo snel mogelijk op naar het G.J.V.W.-Schiedam, Oldegaarde 244c, 3085 AR Rotterdam. Nadat wij je inschrijving hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging, een acceptgirokaart voor de aanbetaling van de vakantie en het informatieformulier. Pas wanneer wij de aanbetaling en het informatieformulier ontvangen hebben is je inschrijving definitief.

Algemene Voorwaarden
Lees de algemene voorwaarden voor de wintersportvakantie goed door. Mocht je ergens over twijfelen of heb je nog vragen bel dan even met het secretariaat.

Annulering
Het kan gebeuren dat je hebt ingeschreven voor deze
vakantie en dat je toch niet mee kan. Naast de administratiekosten van € 25,00 gelden nog de volgende regels.

– tot 56 dagen voor vertrek: aanbetalingvanaf de 56e dag (incl.)
– tot de 42e dag voor vertrekaanbetaling + 25% van de restant reissom
– vanaf de 42e dag (incl.) tot de 21e dag voor vertrek: aanbetaling + 50% van de restant reissom
– vanaf de 21e dag (incl.) tot de 7e dag voor vertrek: aanbetaling + 75% van de restant reissom
– vanaf de 7e dag (incl.) voor vertrek: de gehele reissom

Meer informatie
Wil je meer informatie ontvangen stuur ons dan even een email.